hits
Lukk meny

Mine piercinger (tidligere, nåværende og behandling)

En av tingene som gjør meg til den jeg er er som mange vet kjærligheten for bodymods (body modification). For øyeblikket har jeg både piercinger, utvidede ører og tatoveringer- ikke så mange, så flere kommer det til å bli.

Min første piercing tok jeg da jeg var 13, og det var den standard navlepiercingen. Jeg tok den da jeg var "hjemme" i Puerto del Carmen på Lanzarote i 2008, på et typisk Spansk-feriested-piercingstudio. Jeg hadde et par problemer med bakterier som var innkapslet inni navlen en lang periode etterpå, men den har vært helt fin fra august 2009 og frem til dags dato. Jeg elsker den, og jeg elsker å finne nye smykker!Den andre piercingen jeg tok var en såkalt smiley. Det er når du har et smykke som sitter i frenulum labii superioris (strengen under overleppa). Ulempen her var at jeg valgte å ta den selv, på et offentlig toalett på kjøpesenteret i Tønsberg. IKKE GJØR DETTE. Jeg endte likevel med å gå ned til det ene piercingstudioet i Tønsberg for å få hjelp til å feste ringen. Jeg startet med å skjule denne for mammi, helt til hun fant det ut helt på egenhånd fordi jeg måtte smile. Det var ikke en blid mor jeg møtte da, ettersom jeg fikk navlepiercingen da jeg var 13 mot at jeg ikke skulle ta noe eller mase om å ta noe før jeg ble 18 og bestemte selv. Jeg hadde denne fra oktober 2010 frem til januar/februar 2012. Til tross for at den var skjev, så det faktisk pent ut så lenge jeg hadde en ring.

For tur stod tungepiercingen, som jeg tok et par dager etter jeg fylte 16, ettersom man tross alt kan ta piercinger uten samtykke fra foreldrene da. Ja, jeg krangla meg til denne også. Jeg tror ikke jeg var så innmarri lett å ha med å gjøre en periode, altså.. Denne har jeg nå hatt siden 2011 og jeg har den enda. Jeg bytter ikke smykke særlig ofte, fordi jeg er fornøyd med den jeg har nå- svart barbell med svarte kuler i 4mm. Jeg har ikke hatt noen problemer med den, og jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk av Arne ved Studio Z i Tønsberg!Septumen min tok jeg sommeren 2013, bare en måned før jeg fylte 18. Denne har jeg heller ikke hatt noen problemer med, og jeg tok den hos Petter i Larvik på Bodyart tattoo & piercing. Frem til i våres har jeg bare brukt hestesko, helt til jeg fikk en forkjærlighet for septum clickers. Desverre er min satt så langt ned at de fleste clickers blir for store.. Men hva gjør vel det?! Mine gode venninne Tina filmet da jeg tok den, og filmen ligger på min kanal på youtube.I november 2013 møtte jeg Petter, og tidlig i januar 2014 dro vi tilbake til Bodyart i Larvik og fikk oss nye piercinger begge to. Jeg tok bridge og Petter tok i tunga. Bridgen hadde jeg problemer med, så den har jeg nå tatt ut. Problemene var ene og alene min egen skyld, og det skal jeg skrive litt mer om lenger ned!

Da sommerferien kom i 2014 dro vi til Danmark og besøkte blant annet Aalborg. Der tok jeg angel bites hos et lite tatoverings- og piercingstudio rett ovenfor gata til Subway (ja, vi spiste lunsj der hihi!). Disse ble satt perfekt, og det tok bokstavelig talt 5 sekunder med begge hullene. Ekstremt dyktige piercere der!Navel, tunge, septum og angelbites holdt helt til jeg måtte ta ut bridgen. Da føltes kroppen min plutselig altfor tom, og hva gjør man da? Jo, man bestiller time hos Copenhagen Body Extreme for time til å ta hele tre piercinger på en gang (nei, jeg tenkte ikke så langt akkurat da). Jeg har ALDRI vært borti dyktigere eller mer profesjonelle piercere/tatovører og resepsjonist, og jeg er enda stunned. Jeg pierca begge nipplene mine, og Christina som kort sagt er den minst intime intimpiercingen.

Før jeg tok de tre siste ante jeg virkelig ikke hva smerte ved piercing betød, og alt sammen over på under 1 minutt var så heftig at jeg var millimeter fra å slå til stakkars Marc som piercet meg.


 

Piercingene mine betyr ekstremt mye for meg, og etter at jeg hadde problemer med bridgen har jeg virkelig skjerpet meg på det å ta vare på dem. Hver kveld renser jeg de tre nyeste med passe varmt saltvann som jeg har blandet selv ved hjelp av kokende vann og grovkorna havsalt. Dette skal jeg fortsette med helt til de er ferdiggrodde og jeg setter inn det siste smykket.

Det er flaut å måtte si det, men det er nettopp derfor jeg fikk problemer med bridgen min. Jeg var ikke flink nok til å rense den, og jeg var i tillegg uviten nok til å sette inn en svart barbell bare timer etter at jeg hadde piercet den. Den svarte lakken/malingen/hva det enn nå er er absolutt IKKE bra for nye piercinger, så jeg anbefaler ALLE å vente til piercingen din er 5-9 måneder gammel (kommer helt an på grotiden til piercingen din!) og helst unngå det om du kan. Jeg har ulakkede barbeller i både navelpiercing, angelbites, nipplepiercingene og Christina, men svarte kuler på alle unntatt navlepiercingen. :)

PS. ALDRI TA PIERCINGER HJEMME UTEN TILSYN AV EN PROFESJONELL OG UTDANNET PIERCER.

Er det noe du lurer på? Har du noen piercinger?

#bodymods #bodymodification #piercing #tatovering #septum #angelbites #bridge #navelpiercing #nipplepiercing #christina #copenhagenbodyextreme

  • 25.01.2016 klokken 19:58
  • Bodymods
  • Ingen kommentarer

    Skriv en ny kommentar