hits
Lukk meny

Når du ikke får puste

Regnet hamrer mot taket. Himmelen har åpnet seg, og det strømmer like mye tårer fra mine egne øyne. 

«Jeg tror jeg har et sammenbrudd» tenker jeg, før jeg tar opp skalpellen som ligger fint gjemt mellom ting og tang. 

Hemmeligheter. Det er så mange av dem. Ting man aldri kan si, ting man må holde inni seg. Alene. Sorgen over ting som kan skje, lykken om ting som også kan skje. Følelser som blander seg i hverandre og gjør at jeg ikke får puste. Ordene og tankene kveler meg. Tårene gjør at jeg ikke lenger kan se noen ting. Likevel tar jeg opp telefonen, for å sende deg en melding. Jeg vil, men jeg kan ikke. Jeg må stå gjennom denne stormen alene, selv om det gjør så ubeskrivelig vondt. 

Det gjør faktisk så vondt noen ganger at jeg tror hjertet mitt skal slutte å slå. Det føles som luftveiene er tette, som om jeg skal kveles, og selv om jeg aller helst skulle avsluttet alt nå, så er dette nok en kamp jeg må kjempe. 

Alene.

#mentalhelse #helse #psykiskhelse #depresjon #angst #sorg #asperger #aspergerssyndrom #asd

 • 29.06.2016 klokken 20:19
 • Aspergers syndrom
 • 6 kommentarer

  Maia Karoline Hansen

  30.06.2016 kl.01:25

  Veldig bra skrevet!

  Padmé Sophie

  30.06.2016 kl.15:04

  Maia Karoline Hansen: Tusen takk.

  Khris

  07.07.2016 kl.21:23

  Stor klem til deg! <3 <3

  Padmé Sophie

  08.07.2016 kl.00:23

  Khris: Tusen takk <3

  Reidar J

  10.07.2016 kl.16:00

  veldig bra skrevet,synes i det hele tatt att du er svært modig som står fram slik.Når jeg leser hva du skriver så tollker jeg det slik att du sliter med angst som du sier.Jeg tror ikke du manngler empati du virker sosialt intelligent synes jeg i alle fall ut i fra det du skriver slik som fordommene sier så har ikke follk med AS det.Har fått mye fordommer jeg pga dette og jeg tror follk som for fordommer kan ha lettere for å ha omtannke for anndre.Jeg håper ikke jeg sa noe støtende til deg i forrige innlegg som jeg kommenterte.Fortsatt god sommer til deg:)

  Padmé Sophie

  10.07.2016 kl.22:42

  Reidar J: Tusen takk :)

  Neinei, det var ingenting støtende. Er bare ikke alltid like lett å vite hva jeg skal skrive tilbake. God sommer til deg også :)

  Skriv en ny kommentar