hits
Lukk meny

Kreativitet og skrivesperre

Nå må jeg bare skrive. Ordene har ingen bestemt rekkefølge for øyeblikket, for tankene mine er kaotiske. Det føles i grunn litt som en storm. Tenk det, å ha en storm inni hodet?

Selv om stormen(e) rundt meg og i meg har vart en stund, så vet jeg at alt vil gå over. Jeg vet ikke om det er i umiddelbar fremtid eller om det tar lang tid, men uansett hva så skal jeg ikke miste troen og håpet mitt.

Det er faktisk grunnen til fingertatoveringene mine på venstre hånd. Tro, håp, kjærlighet og Deathly Hallows (også kalt always). Jeg er ikke religiøs, men tro, håp og kjærlighet må være noe av det viktigste religion noen gang har brakt med seg. Grunnen til at jeg valgte venstre hånd var forresten fordi det er hånden nærmest hjertet. 

Jeg håper (oi, allerede et håp!) at jeg snart får tatt tatoveringen jeg har hatt lyst på ved det ene kragebeinet i mange år; en skulle ✞⚓♡ var nok. Det er tatt rett fra sangen Kakkerlakkene, fremført og skrevet av Oslo Ess. Både Oslo Ess, Admiral P, og OnklP/OnklP og de fjerne slektningene sine sanger har hjulpet meg gjennom gode og vonde tider, helt siden semptember 2012. Det er lenge, og jeg tror nok at musikken deres kommer til å inspirere og hjelpe meg i mange flere år. Livserfaring gir de beste tekstene, det er det ingen tvil om!

Jeg har forresten blitt flinkere til å høre på kreativiteten min som vanligvis kommer på natten. Jeg har begynt å akseptere at jeg er et sent-på-kvelden- og nattmenneske, som liker roen, stillheten og det vakre i at de fleste mennesker og dyr ligger og sover godt i sengene sine, mens jeg kan lytte til hjertet og tankene mine. Jeg har begynt å spille gitar igjen, jeg driver litt med webdesign (på tide å oppdatere litt her inne!) og jeg har faktisk klart å skrive tre tekster om mine innerste følelser. Det kaller jeg fremgang, uansett om det er drevet frem av smerten jeg føler helt inn til skjeletttet mitt. Den smerten som gnager, verker og skriker, nesten hele døgnet. 

I det siste har jeg også blitt flinkere til å lytte til hjertet mitt (eller heller en del av hjernen?), med følelser og hele pakka. Jeg har troen på at ting skal ordne seg, jeg vet hva jeg innerst inne vil og jeg vet hva jeg setter høyest og elsker mest her i livet. 

#tanker #samfunn #tatoveringer #tro #håp #kjærlighet #musikk #kreativitet #skrivesperre

 • 16.07.2016 klokken 15:44
 • Tanker
 • 2 kommentarer

  Helene Aspergerinformator

  17.07.2016 kl.15:17

  Som Elling sier, alt går over - til noe annet. Og i tilfelle, noe skulle skje, lar han Kjell Bjarne få nøklene til leiligheten sin igjen. Sånn i tilfelle. Jeg liker det, at det er greit å snuble å falle litt, jeg håper og tror at noen tar oss imot. Og jeg håper du får det bedre snart. Jeg også blir kreativ om natten. Men jeg må sove da, på sykehuset. Men det spinner mange tanker rundt og noen kunne blitt dikt og romaner ;) Ta godt vare på deg. Bryr meg.

  Padmé Sophie

  22.07.2016 kl.14:32

  Helene Aspergerinformator: Japp. Skal håpe på og jobbe for at alt det slitsomme og vonde går over til lykke og mestringsfølelse etterhvert.Tusen takk,søte deg. Jeg bryr meg om deg også.

  Skriv en ny kommentar