Besøk hos Styleconnection

Etter den triste nyheten som Kristin slapp i går om at Styleconnection skal legges ned måtte jeg ta grep. Jeg fortalte det til Petter og det første han sa var «Vil du dra inn dit i morgen?». Har ikke jeg en fantastisk kjæreste eller?! Så vi dro innover etter en litt stressende formiddag fordi jeg ikke er helt i form, men vi rakk å være der før det stengte halv fem, hurra! Butikken lyser seriøst opp hele gaten, det er så fantastisk. Jeg tok ikke noen bilder utenfor fordi jeg var så giret på å møte Kristin, men så viste det seg at hun desverre ikke var der i dag.. Jeg endte alikevel opp med å plukke ut et par ting, i tillegg til det jeg allerede har bestilt på nett. So excited!Gleder meg utrolig mye til å prøve denne shower capen ettersom jeg sitter med Arctic Fox Girls Night i håret mens jeg sitter å skriver nå, og håndkle er godkjent av Emine ettersom hun la seg ned og nektet å rikke seg da jeg la det på gulvet for å se på det. 

#styleconnection #mote #shopping #kristingjelsvik #enhjørning #fargerik 

6 kommentarer
Profile Image

Den lille Pandaen c:

So gøyale ting du køpte ! :D

Profile Image

Padmé Sophie

Jaa, jeg er superfornøyd :D

Profile Image

mairho

Så trist det skal legges ned! Det har jeg ikke fått med meg før nå :-( Har ikke fått sjansen til å kjøpe noe derfra, men det skal jeg prøve å få gjort før det skal bli nedlagt!

Profile Image

Padmé Sophie

Ja, det er veldig trist :( Håper det kommer tilbake om noen år om hun har fått andre ting på plass <3

Profile Image

Silje Reistad

Åh, sykt kule ting! Hun må ikke legge ned butikken :o Vi trenger noen sånne butikker som lyser opp i gata med morsomme og fargerike ting :D

Profile Image

Padmé Sophie

Jeg vet, det er veldig trist :( Men helsa hennes kommer jo selvfølgelig først. Har et håp om at det kan opprettes igjen om noen år da :')

Skriv en ny kommentar