hits
Lukk meny
Gaming

Demon hunter first look

Endelig var dagen her! Dagen hvor Demon hunter ble tilgjengelig for de som pre-purchased World of Warcraft: Legion i Europa. Jeg er fortsatt i startfasen, men har rukket å nå level 100 fra level 98 som du starter som, og foreløpig ser det altså veldig bra ut. Jeg er egentlig en ranged/caster/healing jente, men akkurat nå tror jeg faktisk at jeg kan overleve å spille melee en stund! Man kan velge å gå Havoc (damage dealer) eller Vengeance (tank).

Kort oppsummert er Demon hunter (havoc) en melee class som bruker fury som resource. Fury genereres av Demon's Bite og brukes i hovedsak på Chaos Strike og Blade Dance, og classen har høy mobilitet på grunn av Fel Rush og Vengeful Retreat

Det jeg synes gjør classen awesome akkurat nå er at den i tillegg til Fel Rush har både Glide, Double Jump og Spectral Sight i tillegg til en egen class mount og tittel (Illidari).#spill #spillmagasinet #gaming #worldofwarcraft #legion #demonhunter #blizzard #wow

 • 10.08.2016 klokken 20:57
 • Gaming
 • 2 kommentarer
 • Hvorfor debatten om Pokémon Go burde legges ned

  I dag har vi to type folk; de som elsker å spille Pokémon Go, og de som elsket det før de innså at det ødela livet deres og de bestemte seg for å slette appen. Sistenevnte har ikke nølt med å skrive debattinnlegg som blir postet av alle mulige slags aviser. De snakker om hvor mye tid som blir kastet bort, hvor mange muligheter og minner som blir borte, om man går rundt med nesa ned i mobilskjermen. Jeg er enig, så absolutt, men det var ikke folk som dem som spillet ble laget for.

  Pokémon Go var et initiativ av Niantic og Nintendo for at gamere som sitter inne hele døgnet foran pc-skjermen skulle komme seg ut. Det var et initiativ for å bedre folkehelsen, spesielt blant de som sitter med øynene klistret til en skjerm- og det funket! Det de ikke forventet var at folk i jobb, familiemennesker og ellers sosiale mennesker også skulle bli hekta.

  For gamere - som meg selv - er Pokémon Go noe av det beste som har skjedd. Spesielt for de av oss som endte opp som gamere fordi vi sliter med angst eller depresjon. Ved å gå ut av huset, løpe rundt for å campe Pokéstops, Gyms og å fange Pokémon har vi fått muligheten til å gjøre det vi liker best, samtidig som vi beveger oss. Vi har fått muligheten til å faktisk komme i kontakt med andre mennesker, uten at det føles som vi skal dø. For tro det eller ei, det er sånn det er å ha sosial angst. 

  Da jeg var ute og spilte sammen med Yousef for to uker siden møtte vi mange likesinnede. Vi møtte unge, gamle, damer og menn. Vi stod faktisk og snakket med en helt fremmed person (og jeg deltok i samtalen, nesten uten problemer!) oppe på Haugar, og vi møtte en haug med koselige ungdommer ved McDonalds da jeg var på vei hjem. Jeg har aldri kunnet småprate med folk, og det kan jeg fortsatt ikke. Men nå var jeg i kontakt med fremmede mennesker og snakket om noe som vi alle elsket- nemlig Pokémon. Vi snakket om hvor mange vi hadde fanget, hva som var fanget hvor og hva planene videre var. 

  For en gangs skyld følte jeg et samhold med noen. Og ikke søren om familiemennesker og ellers oversosiale mennesker skal få ødelegge dette for meg også.


  Bilde er hentet herfra.

  #gaming #spill #spillmagasinet #pokemongo #pokemon #debatt #samfunnsdebatt #samfunnsproblemer #folkehelse 

 • 30.07.2016 klokken 13:43
 • Gaming
 • 8 kommentarer
 • Tilbake til stream

  De siste dagene har jeg vært hos mammi på Nøtterøy for å få en liten pause fra alt, men nå er jeg tilbake i Sarpsborg, men også på både World of Warcraft og Twitch. For spillinteresserte så skal mitt sidekick - svenske Karl - og jeg gjøre diverse gamle raids i dag (Black Temple, Sunwell, Dragon Soul og mer) og kanskje få til litt Hellfire Citadel som er end game i Warlords of Draenor. 

  Etter at jeg postet mitt forrige innlegg om streamingen min så fikk jeg en invitasjon fra Spillmagasinet til å kunne dele innleggene mine med dem, og selvfølgelig takket jeg ja! Hvor kult er ikke det? :D  Mine characters på Draenor EU, alle Horde. 

  #worldofwarcraft #wow #spill #gaming #twitch #twitchtv #raiding #spillmagasinet 

 • 30.04.2016 klokken 15:18
 • Gaming
 • 4 kommentarer
 • Streamer World of Warcraft på Twitch!

  Nå har jeg noe veldig gøy å fortelle dere alle sammen! Jeg tok et oppgjør med meg selv og bestemte meg for at NÅ er det tid for å starte å streame WoW. Jeg startet i går med noen timer på Twitch (jeg bruker OBS) og tok noen bilder for selve streamen og bloggen. :)

  Streamen min finner du her, og det er alltid superkoselig om folk er aktive i chaten! 

  #gaming #worldofwarcraft #wow #blizzard #streaming #stream #livegaming #live #twitch #pvp #esport

 • 21.04.2016 klokken 16:28
 • Gaming
 • 3 kommentarer
 • Vis flere innlegg