hits
Lukk meny
Makeup og hår

Saint vs sinner

Så jeg bestemte meg for å investere i den lille versjonen av Kat sin parfyme Saint, fra kolleksjonen Saint vs Sinner- og jeg elsker den! Den lukter så sinnsykt godt, og det gjør ikke akkurat noe at pakken og flasken ser fantastisk ut. Jeg kommer garantert til å investere i en av de store flaskene, samt å få tak i Sinner versjonen av denne lille. 

Bloggingen min har det vært lite av, men jeg prøver stadig å se etter inspirasjon til å skrive litt mer. ♥

#kosmetikk #parfyme #vegansk #dyrevennlig #katvond 

 • 07.02.2018 klokken 14:36
 • Makeup og hår
 • 8 kommentarer
 • My Melody makeup

  Ettersom jeg fikk hentet den nye kigurumien min på postkontoret i går ville jeg prøve noe som er helt nytt for meg med sminke- nemlig å lage øyesminke som er inspirert av - i dette tilfelle - My Melody. Til å være første forsøk er jeg ganske fornøyd!


   

  Hva synes du? 

  #motd #fotd #mymelody #kigurumi #japan #kunst #sanrio #makeup #sminke #crueltyfree #vegan

 • 18.02.2017 klokken 19:41
 • Makeup og hår
 • 21 kommentarer
 • Mine favoritter fra Morphe

  Mange har hørt om Morphe nå ettersom blant annet Coverbrands har noen av produktene deres, og som de fleste vet er Coverbrands favorittnettbutikken angående sminke til de aller fleste toppbloggerne. Morphe startet i det små med kun sminkekoster (derfor Morphe brushes) men har etterhvert utvidet sortimentet sitt og produserer nå også både øyenskyggepaletter, concealer, gel liners og fake lashes. Sminken deres er så vidt meg bekjent dyrevennlig og de har mye veganske (syntetisk) sminkekoster. 

  Jeg var så heldig å fikk mitt første Morphe brush sett allerede i juli 2015 og det er disse kostene jeg enda bruker, i tillegg til noen få andre fra blant annet Furless og Sedona Lace. Settet jeg kjøpte var deres første 18 piece veganske sett og de har etterhvert produsert flere sett med veganske koster, i tillegg til å bruke mye mer syntetiske buster istedenfor f.eks. Sobelhår.   Jeg er en stor fan og kjøper derfor Morphe via deres egen nettside her. Jeg har også gått til innkjøp av en av deres pro paletter som dere også finner på hjemmesiden. Jeg har 35T (t for taupe) og den er virkelig magisk.  Som dere ser inneholder 35T et bredt spekter av både matte, skimrende, varme og kalde farger, så man finner en kombinasjon for hver anledning. 

  Jeg er en morphe girl. 

  #makeup #kosmetikk #sminke #morphe #vegansk #dyrevennlig

 • 26.01.2017 klokken 23:06
 • Makeup og hår
 • 8 kommentarer
 • Zombie defense & London Bridge

  På grunn av formen min er det enda ting jeg ikke har vist dere av innkjøp både fra november og desember 2016 (blant annet Black Friday!) så her kommer enda en update! 

  Jeg har så vidt snakket om Lunatick Cosmetics Labs på denne bloggen før, og jeg kan godt skrive ett innlegg om alle produktene jeg har fra LCL senere (det begynner å bli mye!), men det viktigste for meg er at de er 100% dyrevennlig og vegansk, uten talkum og jeg elsker det. Produktene er pigmenterte og de har et utvalg av faste øyenskygger (både paletter og én og én), en fantastisk konturpalett med 12 farger, fast finishing powder og både faste og flytende leppestifter. Jeg kan trygt stå inne for at det er noen av de beste produktene jeg har prøvd. Fargene deres er utrolig pigmenterte, de er originale (både i farger og navn) og innpakningen er fantastisk. I forbindelse med Black Friday i fjor kjøpte jeg to produkter til meg selv og én gave.  Zombie Defense øyenskyggepalett
  Denne består av (som de andre øyenskyggepalettene deres) fem forskjellige farger i en kiste med flaggermusspeil på innsiden. Fargene heter Brainz, Gain green, Redrum red, Amberzombie & Ditch og The end is near, som dere ser på bilde over. På lappen er det også listet opp alle ingredienser i hver farge og alle fargestoffene er veganske (hurra!). 

  Jeg har til nå 3 av 4 paletter de har produsert.   Lipslick i fargen London Bridge
  Dette er én av mange farger de har i flytende leppestift. De flytende kalles hos dem lipslick, mens de faste leppestiftene er lipstick. London Bridge er en gråtonet lillafarge (jeg har ikke noen bilder av meg selv akkurat nå med denne fargen, men jeg lover at den er virkelig fantastisk på!). De varer lenge, selvom man både spiser og drikker. 

  #lunatickcosmeticslab #sminke #kosmetikk #lunaticklabs #vegansk #dyrevennlig #dyrsrettigheter #leppestift #øyenskygge

  Tidligere innlegg om Lunaticklabs:
  Swarches: Supernatural og Hocus Pocus

 • 03.01.2017 klokken 17:03
 • Makeup og hår
 • 2 kommentarer
 • Beauty blender pro on the go

  I mine øyne kan man aldri ha for mange beauty blendere. Du vet, de eggformede svampene som har blitt så populære? Japp! Jeg har for øyeblikket 8 stykker i tre forskjellige størrelser og fire forskjellige farger. Det nyeste tilskuddet i samlingen var pro on the go.


   

  En stor rosa beauty blender (vanlig størrelse)
  En medium svart beauty blender, anbefalt til å blende kontur og concealer
  En mini svart beauty blender
  Blotterazzi
  En miniversjon (eller reisestørrelse, om du vil) av BB's solid cleanser

  Blotterazzi var for meg helt nytt intill jeg fikk en med i denne pakken. Dere har kanskje hørt om blotting paper? Altså små servietter man kan tørke vekk f.eks. svette med om sommeren, som gjør at sminken likevel holder gjennom dagen. Blotterazi er nemlig en gjengbrukbar versjon av dette! Det er i samme svampekonsistens som de vanlige blenderne er i, akkurat passe tynn og man kan ha den med overalt. Rimelig perfekt for meg med tanke på angsten og at det konstant ødelegger sminken når jeg er ute. :)

  #makeup #kosmetikk #sminke #beautyblender

 • 02.01.2017 klokken 15:54
 • Makeup og hår
 • 4 kommentarer
 • Nytt fra ABH (Anastasia Beverly Hills)

  Som mange vet er ABH relativt pricy, så da det var tilbud på Coverbrands slo jeg virkelig til på ting jeg har vurdert å kjøpe en stund!  Cream contour kit
  Til nå har jeg kun brukt NYX wonder stick over foundationen, før finish med Lunatick sin contour/highlight/blush palett. Jeg har tenkt at jeg vil prøve noe mer gjennomført enn bare den mørke siden av NYX wonder stick så valget falt på ABH sitt cream contour kit. Jeg valgte fair ettersom jeg er veldig lys i huden og jeg gleder meg masse til å prøve! 

  I tillegg til denne kjøpte jeg en ny pinsett og pencil sharpener.

  #makeup #sminke #kosmetikk #anastasiabeverlyhills #abh #contourhighlight 

 • 09.12.2016 klokken 15:45
 • Makeup og hår
 • 8 kommentarer
 • New in fra Kat Von D

  Jeg fikk kjøpt meg en del kosmetikk og tilbehør på tilbud på Black Friday, så jeg kommer til å dele innleggene opp ettersom det er litt fra flere forskjellige dyrevennlige/veganske merker. 


  Jeg har allerede vist dere noen produkter fra Kat Von D som er obligatoriske for meg når jeg sminker meg (foundation og setting powder) og innlegget finner du her. Jeg tok meg enda en titt på Sephora i løpet av Black friday og klikket hjem noen limited edition ting fra Kat ettersom hun er veganer selv og make up kolleksjonen hennes er både dyrevennlig og vegansk.   Immortal Eye trio (limited edition)
  Denne inneholdt to miniversjoner av Kat's ink liner. Dette er utrolig bra liquid eyeliner penner med filttupp som holder lenge. Fargene inkludert i pakken var Trooper (svart) og Woolf (grå). Jeg har allerede en stor versjon av Trooper som jeg er veldig fornøyd med, så jeg er spent på å bruke Woolf i den daglige sminkerutinen min! Tidligere erfaringer med Trooper er at den faktisk er vannfast (har oppdaget at selvom produkter visstnok er vannfaste så er de faktisk ikke det), og du trenger sminkefjerning beregnet på vannfast øyesminke. 

  Pakken hadde også Immortal mascaraen i vanlig størrelse og jeg er veldig spent på denne også. Regner med at denne er vannfast slik som beskrivelsen sier og at den faktisk holder. 

  Studded kiss lipstick
  Av disse leppestiftene har jeg allerede en miniversjon i lavenderfarge. Jeg har sett etter en svart eller mørkegrå leppestift en stund og da jeg så denne - svart med glitter - så måtte jeg bare prøve! Jeg har allerede prøvd den (fikk den på fredag) og den var absolutt perfekt. Disse smaker faktisk godt om du skulle være så uheldig å få noe inni munnen om du spiser eller drikker, og de sitter lenge, på tross av mat og drikke. I tillegg så kan man jo ikke gjøre annet enn å elske de ettersom "pakningen" er så kul.

  #makeup #sminke #kosmetikk #sephora #katvond #studdedkiss #vegansk #dyrevennlig

 • 05.12.2016 klokken 19:00
 • Makeup og hår
 • 14 kommentarer
 • Hvordan sminkeoppbevaringen min ser ut

  Jeg har tidligere vist mitt DIY-prosjekt for å få en perfekt oppbevaring av sminkekostene mine, men nå har jeg fått inn mer! Jeg har i tillegg byttet ut den litt for dyre, lilla sanden med en svart fra IKEA til 19,- per boks. ^^

  1. NYX matte finish spray (har enda ikke prøvd den, så kan ikke si noe mer!)
  2. Lunatick Labs lipstick i fargen AK47 (minner om lipslicken deres i fargen Coven Cream)
  3. Kat Von D lipstick i lilla
  4. NYX lipstick i fargen Macaroon
  5. Kicks BB-cream og concealer
  6. Smashbox matte powder

  Både NYX produktene og Smashbox produktene har jeg snakket om før. Link finner du her og her. :)

  #makeup #sminke #sminkeoppbevaring #skjønnhet #dyrevennlig #vegansk #smashbox #nyx #katvond #kicks #sugarpill #lunaticklabs #beautyblender #furless #elf #morphe #creepycute #pastelgoth

 • 13.03.2016 klokken 18:47
 • Makeup og hår
 • 4 kommentarer
 • En gave fra meg til dere - VP fashion hair extensions

  Dette er IKKE et sponset innlegg.

  Petter og jeg ligger begge to med feber, tett nese og tett hode, så dagen i dag ble ikke helt som planlagt.. Men dagen ble alikevel litt fin med mailen jeg fikk fra VP fashion i natt angående håret jeg kjøpte for en måned siden.


  Jeg som mange andre jenter har ikke det lange, tykke håret jeg skulle ønske jeg hadde, så jeg har vært en flittig bruker av hair extensions siden 2010. Jeg har prøvd det meste av merker, i tillegg til både clips og tape. Jeg har brukt Glitter sitt fake hår, Sara's remy clip on, Hair talk remy tape in, Luxushair remy clip on, eBaymerker remy tape og VP fashion remy clip on.

  Av alt jeg har prøvd så kan jeg virkelig si at jeg bare er fornøyd med én- og det er VP fashion. For å oppsummere:

  ♥ Glitter sitt er billig og fake, det er null muligheter for å style.
  Sara's hair er ok men blir fort slitt, pluss at jeg faktisk mistet mitt eget hår der hvor clipsen satt.
  Hair talk er bra, men for meg ble det litt for tynt hår i tillegg til at det er ekstremt dyrt (selv med ansatt rabatt).
  Luxushair har jeg to dårlige erfaringer med, både med hår som ikke tar til seg farge, hår som er overbehandlet, dårlig kvalitet- men ikke minst ekstremt dårlig kundeservice. No thank you!
  ♥ eBaymerker- do I need to say more? Neida. Håret var ok, men ekstremt vanskelig å style, i tillegg til å dø fort. 

  VP fashion derimot, er veldig bra. Jeg har kjøpt hår derfra to ganger, og jeg er like fornøyd. Håret jeg har valgt begge gangene er deres 613A DIY, men de har i tillegg både vanlige farger, crazy colors, ombre/balayage og du kan også velge en mix av alle. Disse er i clip on, men du kan også kjøpe 613A DIY tape in. De har med andre ord et stort utvalg i farger og kombinasjoner, men de har også uendelige med valg av både lengder og tykkelser- selv for de med ekstra tykt hår! Du kan velge silky straight eller silky wavy, men også om du vil ha blonde eller svarte clips (om du skal ha extensionet lyst eller mørkt). 

  Nå har jeg en gave til dere, i samarbeid med damene hos VP Fashion!

  På ditt neste kjøp kan du få US$10 avslag og et par med skjeletthårclips ved bruk av koden luckyu10, og denne utfyllingen av skjemaet før du betaler:  Dette er kun for dere, og jeg får ingenting for det, så om dere er nye til hair extensions eller gamle bekjente håper jeg virkelig at du tar denne sjangsen og prøver VP fashion, jeg kan garantere dere å bli fornøyd! Om dere lurer på noe angående orderen deres er det bare å sende en mail til kundeservicen service@vpfashion.com. Hyggeligere og mer hjelpsomme damer skal du lete lenge etter :)


  Mine nåværende grå extensions. ^^
  Mine tidligere blålilla extensions med skjellethairclips ~ ^^

  #skjønnhet #hår #hairextensions #extensions #vpfashion #rabatt #gave #creepycute #bubblegoth #pastelgoth #ironfist #ironfistclothing

 • 09.03.2016 klokken 17:59
 • Makeup og hår
 • 8 kommentarer
 • Noen ganger vil jeg også være overfladisk

  Etter mye utmattelse de to siste ukene så fikk jeg lyst til å unne meg selv noen overfladiske "greier", og jeg klikket meg derfor inn på blivakker. Jeg foretrekker nemlig Blivakker fremfor Coverbrands, uten at jeg helt er sikker på hvorfor. Kanskje fordi det er så hype rundt Coverbrands, og at alle kjøper ting derfra, eller fordi jeg føler selv at de har bedre utvalg på de merkene jeg liker (som blant annet NYX og Beautyblender). Beautyblender og Real Techniques er også merkbart billigere på Blivakker enn på Coverbrands.

  Tenkte nemlig at jeg skulle prøve starter kitet fra Real Tecniques ettersom så mange anbefaler det, men også 2 små (jeg trodde det bare var en i pakken!) Beauty Blenders ettersom jeg allerede er superfornøyd med de 3 store jeg har! Kontur og conceal kitet fra NYX er jeg veldig spent på ettersom den inneholder en gultone som er perfekt for å minimere de lilla posene man alltid får under øynene i stressperioder. ^^

  Sammenligning på priser

  Nyx contour and conceal kit - 159,- på Blivakker / 139,- på Coverbrands
  Real Techniques starter kit - 189,- på Blivakker / 319,- på Coverbrands
  Beauty blender micro mini - 149,- på Blivakker / 199,- på Coverbrands
  Leppestiften er ikke tilgjengelig på Coverbrands.

  Som dere ser så kommer Blivakker best ut på 3 av 4 med tanke på pris og utvalg, mens Coverbrands bare har ett av mine kjøp som 20,- rimeligere enn Blivakker. Prisen på starter kitet og micro mini er dessuten merkbart rimeligere på Blivakker enn på Coverbrands. Leveringstid på Blivakker er 1-4 dager med alltid gratis frakt, Coverbrands har 1-3 dager med gratis frakt. Men hva er 1 dag ekstra (i verste fall) å vente på billigere og mer utvalg? ^^

  #overfladisk #syktperfekt #makeup #sminke #kosmetikk #dyrevennlig #realtechniques #beautyblender #nyx #blivakker #coverbrands

 • 20.02.2016 klokken 19:05
 • Makeup og hår
 • 2 kommentarer
 • Er både sminken og sminkekostene dine bakteriebomber?

  Mange er nok klar over at man burde vaske sminkekostene sine regelmessig- men vet du hvorfor?

  I sminkekostene og svampene du bruker for å påføre sminke på huden samler det seg bakterier, fett, smuss og ikke minst døde hudceller. Legger du dem i tillegg tilbake i sminkepungen/vesken din? Ja, da burde du vaske den like ofte.  Man har kanskje hørt at det holder å vaske kostene ca én gang i måneden, men dette er faktisk ekstremt misvisende. Det kommer så klart an på hvor ofte du bruker alle kostene, men hver 14. dag er visstnok et absolutt minimum!

  Jeg er blant alle de vanlige jentene som glemmer det, for det er virkelig ikke det man går rundt å tenker på hele dagen med en hektisk hverdag. Så neste gang du sminker deg- ta en titt på kostene dine. Er de fulle av sminke? Ser de fettete ut? Er de klissete? For dette er nemlig ekstremt dårlig for huden din, samtidig som sminken din garantert ikke sitter like godt. Sliter du for eksempel med mye acne kan skitne sminkekoster gjøre problemet ditt enda verre..

  Så hvordan vasker man kostene? Jeg har tidligere brukt min vanlige sminkefjerner fra Body Shop, men for en tid tilbake gikk jeg til innkjøp av spesiell "børstevask" og daglig rens for sminkekostene fra E.L.F. De funker utrolig bra og lukter faktisk godt. Om du ikke har muligheten til å kjøpe produkter som er spesielt egnet til dette går det også an å bruke en mild shampoo- for eksempel babyshampoo. Ettersom mye av sminken min er flytende og krembasert starter jeg rett og slett med å massere shampooen inn i kostene, før jeg skyller nøye med vann. Jeg går nemlig ut ifra prinsippet om at rent vann preller av fett, og at man derfor bør bruke såpe først så man faktisk får fettet ut.
  Beauty blenderen til venstre var hvit på et tidspunkt..
  Som dere ser har jeg x antall (faktisk 18!) koster fra Morphe. Alle disse kostene er 100% veganske og fra deres veganske sett med 18 koster. Jeg er utrolig fornøyd med disse, og de ser i tillegg pene ut. De har også en del sminke, men jeg vet ærlig talt ikke om de er testet på dyr. Fant ingenting om det på siden deres nå, og det betyr som regel at kosmetikken er testet på dyr, desverre.. Uansett så er de veganske kostene A++!

  Jeg har også ett sett fra E.L.F, men jeg er ikke sikker på om de er veganske. Disse har vært med deg siden midten av 2014, og de er like hele enda. De er veldig fine, men jeg ville ikke anbefalt de om du er 100% veganer :)

  Jeg har også tre fantastiske koster fra Furless. De er og har alltid vært 100% dyrevennlige og veganske (tommel opp!). De er basert i Australia, men shipping er faktisk ikke så ille. Tror den var på AUD$10 eller $15. De har en egen side om dyretesting som du kan lese her. Kostene er absolutt fantastiske, og absolutt verdt å prøve!!! A+++!

  Når det komme til kosten formet som et hjerte med skriften "Divided" og de to som er candy cane striped rosa så er disse fra H&M. Jeg har aldri brukt de, men kjøpte fordi de var pene. Jeg er ikke sikker, men jeg tror de er syntetiske og H&M kosmetikkprodukter er dyrevennlige

  #dyrevennlig #vegansk #makeup #kosmetikk #sminke #elf #furless #morphe #hm

 • 24.01.2016 klokken 17:06
 • Makeup og hår
 • 2 kommentarer
 • Swatches: Supernatural og Hocus Pocus

  Endelig kommer swatchene av LunatiCK Labs' Supernatural og Hocus Pocus som jeg allerede har eid en stund. I begynnelsen brukte jeg flere av fargene fra Supernatural hver dag, men nå går det mer i fargene fra konturpaletten. :)

      


  Fra høyre til venstre i Supernatural (jordfargede)
  Invocation x Myth x Spook x Reincarnation x Ghoulight    

  Fra høyre til venstre i Hocus pocus
  Lime Lagoon x Sacrifice x Phantom Craft x Omen x Pumpkin Queen

  Personlig elsker jeg virkelig Lunatick Labs og jeg har som sagt i tillegg både konturpaletten og finishing pudderet fra dem (som kom ut i oktober i fjor). De er 100% dyrevennlige, veganske og talkumfrie.


   

  Be the change you want to see.

  LunatiCK Cosmetic Labs started out as a dream and we are slowly growing an army of Loyal LunatiCKs. We accept and love everybody no matter your beauty background, sexuality or race. Our cosmetics are geared for the alternative ladies & gentlemen, stage performers, makeup artists, special effects makeup artists & everybody in between. Whether you've been doing makeup for a week or 30 years. If you are not scared to live outside the box, we are for you!!!!

  Hentet fra www.lunaticklabs.com

  #makeup #sminke #kosmetikk #lunaticklabs #lunatickcosmeticlabs #vegansk #dyrevennlig 

 • 19.01.2016 klokken 20:11
 • Makeup og hår
 • 11 kommentarer
 • Mine must haves om vinteren

  På vinteren forandrer klimaet seg og man må ofte bytte hudpleieprodukter, i tillegg til foundation og pudder. Jeg har egentlig i hele høst bare ignorert at huden min virker tørr etter at jeg har fått på foundation og pudder, men etter å ha irritert meg over det en stund bestemte jeg meg for å endelig gjøre noe med det. Latskap much? Som det meste av mine hudpleieprodukter er de nye også fra The Body Shop ettersom de tilbyr 100% dyrevennlige og også veganske produkter (alt utenom serien dems med honning).   Lip exfoliater fra E.L.F kjøpt på eBay ettersom de ikke lenger selger i Norge 
   Antibac med kokosnøttlulkt fra Body Shop
   Vannfast sminkefjerner med beroligende kamomille fra Body Shop
   Nattkrem fra E vitamin serien til Body Shop
   Hemp ansiktskrem fra Body Shop

  Body Shop har forresten utrolig mye salg på nettbutikken nå, så da er det virkelig tid for nettkjøp!

  #BodyShop #Hudpleie #Makeup #Kosmetikk #Dyrevennlig #Vegansk #ELF

 • 17.01.2016 klokken 17:21
 • Makeup og hår
 • 10 kommentarer
 • Smashbox try it kit

  For første gang på utrolig lenge skal jeg prøve noe nytt innen kosmetikk! Da jeg var i Sverige for noen uker siden gikk jeg forbi Kicks på Nordbysenteret, og jeg klødde i fingrene etter å gå inn. Jeg fant frem telefonen, slo på mobildata og fant frem Peta sine sider for å kryssjekke merker mot listene deres. Hver gang jeg går gjennom denne rutinen blir jeg misunnelig. Misunnelig på de som kan gå inn i en butikk, se seg om litt før de finner noe de vil ha, plukker det ut, betaler og går ut av butikken med god samvittighet fordi de bare ikke bryr seg. Dyrenes skjebne har ikke noe med dem å gjøre, så hvorfor stresse rundt med å kryssjekke lister?

  Jeg fikk hjelp av en dame som prøvde å overbevise meg om at både Clinique og Bobbi Brown som også tilhører Estee Lauder var dyrevennlige. Jeg svarte at det er de ikke, for de står fortsatt oppført på PETA sine lister som dyretestere. Denne salgsdamen trodde virkelig ikke på meg, men hva gjør vel det? Jeg bryr meg om hva jeg har på huden min. Etter å ha fått hjelp av en annen ung jente, med like lys hud som meg, bestemte jeg meg fornøyd for å prøve Smashbox sitt try it kit som inneholder en kabukikost, primer, foundation og pudder.

  IMG_6317 IMG_6319 IMG_6321

  Jeg valgte også denne BB kremen fra Kicks sitt eget merke (som også er dyrevennlig). :)

  Har du prøvd Smashbox? Og går du bevisst inn for å finne dyrevennlige produkter?

  #Smashbox #Sminke #Kosmetikk #Dyrevennlig #Vegansk #Kicks #PETA #NOAH #Dyrsrettigheter

 • 16.01.2016 klokken 14:19
 • Makeup og hår
 • 2 kommentarer
 • Vis flere innlegg

   Nytt fra ABH (Anastasia Beverly Hills)

   Som mange vet er ABH relativt pricy, så da det var tilbud på Coverbrands slo jeg virkelig til på ting jeg har vurdert å kjøpe en stund!   Cream contour kit
   Til nå har jeg kun brukt NYX wonder stick over foundationen, før finish med Lunatick sin contour/highlight/blush palett. Jeg har tenkt at jeg vil prøve noe mer gjennomført enn bare den mørke siden av NYX wonder stick så valget falt på ABH sitt cream contour kit. Jeg valgte fair ettersom jeg er veldig lys i huden og jeg gleder meg masse til å prøve! 

   I tillegg til denne kjøpte jeg en ny pinsett og pencil sharpener.

   #makeup #sminke #kosmetikk #anastasiabeverlyhills #abh #contourhighlight 

  • 09.12.2016 klokken 15:45
  • Makeup og hår
  • 8 kommentarer
  • New in fra Kat Von D

   Jeg fikk kjøpt meg en del kosmetikk og tilbehør på tilbud på Black Friday, så jeg kommer til å dele innleggene opp ettersom det er litt fra flere forskjellige dyrevennlige/veganske merker. 


   Jeg har allerede vist dere noen produkter fra Kat Von D som er obligatoriske for meg når jeg sminker meg (foundation og setting powder) og innlegget finner du her. Jeg tok meg enda en titt på Sephora i løpet av Black friday og klikket hjem noen limited edition ting fra Kat ettersom hun er veganer selv og make up kolleksjonen hennes er både dyrevennlig og vegansk.    Immortal Eye trio (limited edition)
   Denne inneholdt to miniversjoner av Kat's ink liner. Dette er utrolig bra liquid eyeliner penner med filttupp som holder lenge. Fargene inkludert i pakken var Trooper (svart) og Woolf (grå). Jeg har allerede en stor versjon av Trooper som jeg er veldig fornøyd med, så jeg er spent på å bruke Woolf i den daglige sminkerutinen min! Tidligere erfaringer med Trooper er at den faktisk er vannfast (har oppdaget at selvom produkter visstnok er vannfaste så er de faktisk ikke det), og du trenger sminkefjerning beregnet på vannfast øyesminke. 

   Pakken hadde også Immortal mascaraen i vanlig størrelse og jeg er veldig spent på denne også. Regner med at denne er vannfast slik som beskrivelsen sier og at den faktisk holder. 

   Studded kiss lipstick
   Av disse leppestiftene har jeg allerede en miniversjon i lavenderfarge. Jeg har sett etter en svart eller mørkegrå leppestift en stund og da jeg så denne - svart med glitter - så måtte jeg bare prøve! Jeg har allerede prøvd den (fikk den på fredag) og den var absolutt perfekt. Disse smaker faktisk godt om du skulle være så uheldig å få noe inni munnen om du spiser eller drikker, og de sitter lenge, på tross av mat og drikke. I tillegg så kan man jo ikke gjøre annet enn å elske de ettersom "pakningen" er så kul.

   #makeup #sminke #kosmetikk #sephora #katvond #studdedkiss #vegansk #dyrevennlig

  • 05.12.2016 klokken 19:00
  • Makeup og hår
  • 14 kommentarer
  • Hvordan sminkeoppbevaringen min ser ut

   Jeg har tidligere vist mitt DIY-prosjekt for å få en perfekt oppbevaring av sminkekostene mine, men nå har jeg fått inn mer! Jeg har i tillegg byttet ut den litt for dyre, lilla sanden med en svart fra IKEA til 19,- per boks. ^^

   1. NYX matte finish spray (har enda ikke prøvd den, så kan ikke si noe mer!)
   2. Lunatick Labs lipstick i fargen AK47 (minner om lipslicken deres i fargen Coven Cream)
   3. Kat Von D lipstick i lilla
   4. NYX lipstick i fargen Macaroon
   5. Kicks BB-cream og concealer
   6. Smashbox matte powder

   Både NYX produktene og Smashbox produktene har jeg snakket om før. Link finner du her og her. :)

   #makeup #sminke #sminkeoppbevaring #skjønnhet #dyrevennlig #vegansk #smashbox #nyx #katvond #kicks #sugarpill #lunaticklabs #beautyblender #furless #elf #morphe #creepycute #pastelgoth

  • 13.03.2016 klokken 18:47
  • Makeup og hår
  • 4 kommentarer
  • En gave fra meg til dere - VP fashion hair extensions

   Dette er IKKE et sponset innlegg.

   Petter og jeg ligger begge to med feber, tett nese og tett hode, så dagen i dag ble ikke helt som planlagt.. Men dagen ble alikevel litt fin med mailen jeg fikk fra VP fashion i natt angående håret jeg kjøpte for en måned siden.


   Jeg som mange andre jenter har ikke det lange, tykke håret jeg skulle ønske jeg hadde, så jeg har vært en flittig bruker av hair extensions siden 2010. Jeg har prøvd det meste av merker, i tillegg til både clips og tape. Jeg har brukt Glitter sitt fake hår, Sara's remy clip on, Hair talk remy tape in, Luxushair remy clip on, eBaymerker remy tape og VP fashion remy clip on.

   Av alt jeg har prøvd så kan jeg virkelig si at jeg bare er fornøyd med én- og det er VP fashion. For å oppsummere:

   ♥ Glitter sitt er billig og fake, det er null muligheter for å style.
   Sara's hair er ok men blir fort slitt, pluss at jeg faktisk mistet mitt eget hår der hvor clipsen satt.
   Hair talk er bra, men for meg ble det litt for tynt hår i tillegg til at det er ekstremt dyrt (selv med ansatt rabatt).
   Luxushair har jeg to dårlige erfaringer med, både med hår som ikke tar til seg farge, hår som er overbehandlet, dårlig kvalitet- men ikke minst ekstremt dårlig kundeservice. No thank you!
   ♥ eBaymerker- do I need to say more? Neida. Håret var ok, men ekstremt vanskelig å style, i tillegg til å dø fort. 

   VP fashion derimot, er veldig bra. Jeg har kjøpt hår derfra to ganger, og jeg er like fornøyd. Håret jeg har valgt begge gangene er deres 613A DIY, men de har i tillegg både vanlige farger, crazy colors, ombre/balayage og du kan også velge en mix av alle. Disse er i clip on, men du kan også kjøpe 613A DIY tape in. De har med andre ord et stort utvalg i farger og kombinasjoner, men de har også uendelige med valg av både lengder og tykkelser- selv for de med ekstra tykt hår! Du kan velge silky straight eller silky wavy, men også om du vil ha blonde eller svarte clips (om du skal ha extensionet lyst eller mørkt). 

   Nå har jeg en gave til dere, i samarbeid med damene hos VP Fashion!

   På ditt neste kjøp kan du få US$10 avslag og et par med skjeletthårclips ved bruk av koden luckyu10, og denne utfyllingen av skjemaet før du betaler:   Dette er kun for dere, og jeg får ingenting for det, så om dere er nye til hair extensions eller gamle bekjente håper jeg virkelig at du tar denne sjangsen og prøver VP fashion, jeg kan garantere dere å bli fornøyd! Om dere lurer på noe angående orderen deres er det bare å sende en mail til kundeservicen service@vpfashion.com. Hyggeligere og mer hjelpsomme damer skal du lete lenge etter :)


   Mine nåværende grå extensions. ^^
   Mine tidligere blålilla extensions med skjellethairclips ~ ^^

   #skjønnhet #hår #hairextensions #extensions #vpfashion #rabatt #gave #creepycute #bubblegoth #pastelgoth #ironfist #ironfistclothing

  • 09.03.2016 klokken 17:59
  • Makeup og hår
  • 8 kommentarer
  • Noen ganger vil jeg også være overfladisk

   Etter mye utmattelse de to siste ukene så fikk jeg lyst til å unne meg selv noen overfladiske "greier", og jeg klikket meg derfor inn på blivakker. Jeg foretrekker nemlig Blivakker fremfor Coverbrands, uten at jeg helt er sikker på hvorfor. Kanskje fordi det er så hype rundt Coverbrands, og at alle kjøper ting derfra, eller fordi jeg føler selv at de har bedre utvalg på de merkene jeg liker (som blant annet NYX og Beautyblender). Beautyblender og Real Techniques er også merkbart billigere på Blivakker enn på Coverbrands.

   Tenkte nemlig at jeg skulle prøve starter kitet fra Real Tecniques ettersom så mange anbefaler det, men også 2 små (jeg trodde det bare var en i pakken!) Beauty Blenders ettersom jeg allerede er superfornøyd med de 3 store jeg har! Kontur og conceal kitet fra NYX er jeg veldig spent på ettersom den inneholder en gultone som er perfekt for å minimere de lilla posene man alltid får under øynene i stressperioder. ^^

   Sammenligning på priser

   Nyx contour and conceal kit - 159,- på Blivakker / 139,- på Coverbrands
   Real Techniques starter kit - 189,- på Blivakker / 319,- på Coverbrands
   Beauty blender micro mini - 149,- på Blivakker / 199,- på Coverbrands
   Leppestiften er ikke tilgjengelig på Coverbrands.

   Som dere ser så kommer Blivakker best ut på 3 av 4 med tanke på pris og utvalg, mens Coverbrands bare har ett av mine kjøp som 20,- rimeligere enn Blivakker. Prisen på starter kitet og micro mini er dessuten merkbart rimeligere på Blivakker enn på Coverbrands. Leveringstid på Blivakker er 1-4 dager med alltid gratis frakt, Coverbrands har 1-3 dager med gratis frakt. Men hva er 1 dag ekstra (i verste fall) å vente på billigere og mer utvalg? ^^

   #overfladisk #syktperfekt #makeup #sminke #kosmetikk #dyrevennlig #realtechniques #beautyblender #nyx #blivakker #coverbrands

  • 20.02.2016 klokken 19:05
  • Makeup og hår
  • 2 kommentarer
  • Er både sminken og sminkekostene dine bakteriebomber?

   Mange er nok klar over at man burde vaske sminkekostene sine regelmessig- men vet du hvorfor?

   I sminkekostene og svampene du bruker for å påføre sminke på huden samler det seg bakterier, fett, smuss og ikke minst døde hudceller. Legger du dem i tillegg tilbake i sminkepungen/vesken din? Ja, da burde du vaske den like ofte.  Man har kanskje hørt at det holder å vaske kostene ca én gang i måneden, men dette er faktisk ekstremt misvisende. Det kommer så klart an på hvor ofte du bruker alle kostene, men hver 14. dag er visstnok et absolutt minimum!

   Jeg er blant alle de vanlige jentene som glemmer det, for det er virkelig ikke det man går rundt å tenker på hele dagen med en hektisk hverdag. Så neste gang du sminker deg- ta en titt på kostene dine. Er de fulle av sminke? Ser de fettete ut? Er de klissete? For dette er nemlig ekstremt dårlig for huden din, samtidig som sminken din garantert ikke sitter like godt. Sliter du for eksempel med mye acne kan skitne sminkekoster gjøre problemet ditt enda verre..

   Så hvordan vasker man kostene? Jeg har tidligere brukt min vanlige sminkefjerner fra Body Shop, men for en tid tilbake gikk jeg til innkjøp av spesiell "børstevask" og daglig rens for sminkekostene fra E.L.F. De funker utrolig bra og lukter faktisk godt. Om du ikke har muligheten til å kjøpe produkter som er spesielt egnet til dette går det også an å bruke en mild shampoo- for eksempel babyshampoo. Ettersom mye av sminken min er flytende og krembasert starter jeg rett og slett med å massere shampooen inn i kostene, før jeg skyller nøye med vann. Jeg går nemlig ut ifra prinsippet om at rent vann preller av fett, og at man derfor bør bruke såpe først så man faktisk får fettet ut.
   Beauty blenderen til venstre var hvit på et tidspunkt..
   Som dere ser har jeg x antall (faktisk 18!) koster fra Morphe. Alle disse kostene er 100% veganske og fra deres veganske sett med 18 koster. Jeg er utrolig fornøyd med disse, og de ser i tillegg pene ut. De har også en del sminke, men jeg vet ærlig talt ikke om de er testet på dyr. Fant ingenting om det på siden deres nå, og det betyr som regel at kosmetikken er testet på dyr, desverre.. Uansett så er de veganske kostene A++!

   Jeg har også ett sett fra E.L.F, men jeg er ikke sikker på om de er veganske. Disse har vært med deg siden midten av 2014, og de er like hele enda. De er veldig fine, men jeg ville ikke anbefalt de om du er 100% veganer :)

   Jeg har også tre fantastiske koster fra Furless. De er og har alltid vært 100% dyrevennlige og veganske (tommel opp!). De er basert i Australia, men shipping er faktisk ikke så ille. Tror den var på AUD$10 eller $15. De har en egen side om dyretesting som du kan lese her. Kostene er absolutt fantastiske, og absolutt verdt å prøve!!! A+++!

   Når det komme til kosten formet som et hjerte med skriften "Divided" og de to som er candy cane striped rosa så er disse fra H&M. Jeg har aldri brukt de, men kjøpte fordi de var pene. Jeg er ikke sikker, men jeg tror de er syntetiske og H&M kosmetikkprodukter er dyrevennlige

   #dyrevennlig #vegansk #makeup #kosmetikk #sminke #elf #furless #morphe #hm

  • 24.01.2016 klokken 17:06
  • Makeup og hår
  • 2 kommentarer
  • Swatches: Supernatural og Hocus Pocus

   Endelig kommer swatchene av LunatiCK Labs' Supernatural og Hocus Pocus som jeg allerede har eid en stund. I begynnelsen brukte jeg flere av fargene fra Supernatural hver dag, men nå går det mer i fargene fra konturpaletten. :)

       


   Fra høyre til venstre i Supernatural (jordfargede)
   Invocation x Myth x Spook x Reincarnation x Ghoulight    

   Fra høyre til venstre i Hocus pocus
   Lime Lagoon x Sacrifice x Phantom Craft x Omen x Pumpkin Queen

   Personlig elsker jeg virkelig Lunatick Labs og jeg har som sagt i tillegg både konturpaletten og finishing pudderet fra dem (som kom ut i oktober i fjor). De er 100% dyrevennlige, veganske og talkumfrie.


    

   Be the change you want to see.

   LunatiCK Cosmetic Labs started out as a dream and we are slowly growing an army of Loyal LunatiCKs. We accept and love everybody no matter your beauty background, sexuality or race. Our cosmetics are geared for the alternative ladies & gentlemen, stage performers, makeup artists, special effects makeup artists & everybody in between. Whether you've been doing makeup for a week or 30 years. If you are not scared to live outside the box, we are for you!!!!

   Hentet fra www.lunaticklabs.com

   #makeup #sminke #kosmetikk #lunaticklabs #lunatickcosmeticlabs #vegansk #dyrevennlig 

  • 19.01.2016 klokken 20:11
  • Makeup og hår
  • 11 kommentarer
  • Mine must haves om vinteren

   På vinteren forandrer klimaet seg og man må ofte bytte hudpleieprodukter, i tillegg til foundation og pudder. Jeg har egentlig i hele høst bare ignorert at huden min virker tørr etter at jeg har fått på foundation og pudder, men etter å ha irritert meg over det en stund bestemte jeg meg for å endelig gjøre noe med det. Latskap much? Som det meste av mine hudpleieprodukter er de nye også fra The Body Shop ettersom de tilbyr 100% dyrevennlige og også veganske produkter (alt utenom serien dems med honning).    Lip exfoliater fra E.L.F kjøpt på eBay ettersom de ikke lenger selger i Norge 
    Antibac med kokosnøttlulkt fra Body Shop
    Vannfast sminkefjerner med beroligende kamomille fra Body Shop
    Nattkrem fra E vitamin serien til Body Shop
    Hemp ansiktskrem fra Body Shop

   Body Shop har forresten utrolig mye salg på nettbutikken nå, så da er det virkelig tid for nettkjøp!

   #BodyShop #Hudpleie #Makeup #Kosmetikk #Dyrevennlig #Vegansk #ELF

  • 17.01.2016 klokken 17:21
  • Makeup og hår
  • 10 kommentarer
  • Smashbox try it kit

   For første gang på utrolig lenge skal jeg prøve noe nytt innen kosmetikk! Da jeg var i Sverige for noen uker siden gikk jeg forbi Kicks på Nordbysenteret, og jeg klødde i fingrene etter å gå inn. Jeg fant frem telefonen, slo på mobildata og fant frem Peta sine sider for å kryssjekke merker mot listene deres. Hver gang jeg går gjennom denne rutinen blir jeg misunnelig. Misunnelig på de som kan gå inn i en butikk, se seg om litt før de finner noe de vil ha, plukker det ut, betaler og går ut av butikken med god samvittighet fordi de bare ikke bryr seg. Dyrenes skjebne har ikke noe med dem å gjøre, så hvorfor stresse rundt med å kryssjekke lister?

   Jeg fikk hjelp av en dame som prøvde å overbevise meg om at både Clinique og Bobbi Brown som også tilhører Estee Lauder var dyrevennlige. Jeg svarte at det er de ikke, for de står fortsatt oppført på PETA sine lister som dyretestere. Denne salgsdamen trodde virkelig ikke på meg, men hva gjør vel det? Jeg bryr meg om hva jeg har på huden min. Etter å ha fått hjelp av en annen ung jente, med like lys hud som meg, bestemte jeg meg fornøyd for å prøve Smashbox sitt try it kit som inneholder en kabukikost, primer, foundation og pudder.

   IMG_6317 IMG_6319 IMG_6321

   Jeg valgte også denne BB kremen fra Kicks sitt eget merke (som også er dyrevennlig). :)

   Har du prøvd Smashbox? Og går du bevisst inn for å finne dyrevennlige produkter?

   #Smashbox #Sminke #Kosmetikk #Dyrevennlig #Vegansk #Kicks #PETA #NOAH #Dyrsrettigheter

  • 16.01.2016 klokken 14:19
  • Makeup og hår
  • 2 kommentarer