hits
Lukk meny
Padmés favoritter

En ny yndlingsbutikk

Alle har vi forskjellige yndlingsbutikker for forskjellige typer klær, right? Min for undertøy har i flere år vært New Yorker (egentlig helt siden butikken kom til Tønsberg). Men nå har jeg - ved en ren tilfeldighet - fått en all time new favorite, nemlig Hunkemöller! Altså wow, undertøyet deres er helt fantastisk. De har i tillegg noen skjønnhetsprodukter, men også treningstøy, pysj og lignende. 

Jeg gikk inn i butikken helt tilfeldig for et par uker siden da jeg var på Nordbysenteret med mammi, og vi ble begge frelst. De har noe for enhver smak, enten man er som meg og elsker absolutt alt som er rosa eller lilla og har diverse dyreører eller om du er en person som liker det helt klassiske. 

Dere kan besøke nettbutikken deres her og om du noen gang er innom Nordbysenteret utenfor Strømstad anbefaler jeg å gå innom butikken som ligger i andre etasje, ikke langt fra New Yorker. ♥

#hunkemøller #hunkemöller #undertøy #undertøysbutikk #shopping #mote #innkjøp #favoritter

 • 19.02.2017 klokken 19:17
 • Padmés favoritter
 • 12 kommentarer
 • Hvor langt er DU villig til å gå?

  Med samfunnet som går en viss vei tror jeg ikke lenger at det er mange som kan si, med hånden på hjertet, at hele skolegangen var fantastisk. Stadig flere og flere blir ofre for mobbing for de minste ting og det blir lettere og lettere å spre hatet nå som vi har så mange forskjellige sosiale medier. 

  Men- for det er som regel et men. Hvor lenge skal man gå og grave i fortiden og hvor langt er du villig til å gå for å beholde folk på din "side" når du endelig opplever suksess?

  Jeg ble mobbet fra barnehagealder. To ting har satt seg ekstra hardt; da barnehagelæreren spurte hvorfor de andre jentene ikke inkluderte meg og de svarte at de hater meg, men ikke minst også da jeg ble hentet av mammi i barnehagen og det første jeg sa var «er øynene mine stygge?». Jeg var nemlig den eneste med brune øyne i barnehagen. 

  Jeg ble videre mobbet på barnskole, ungdomsskole, videregående og jeg har opplevd å bli fryst ut i både jobbsammenheng (jeg jobbet 3 dager i uken i en frisørsalong) og på fritid (jeg var lenge aktiv i AUF Vestfold). 

  Ja, det er forferdelig. Det er egentlig helt forjævlig. Slikt skal ikke skje, men det gjør fortsatt det, uansett hvor mange antimobbekampanjer regjeringen, kommunen og skolene setter i gang. Ja, jeg er deprimert, jeg har ekstrem sosial angst, jeg er fortsatt ikke skadefri og ja; jeg sliter ofte med selvmordstanker og legger planer. Men hvor lenge skal jeg skylde på dette for alle mine livsvalg?

  Om det viser seg at jeg i en debatt tar feil, og blir motbevist med tall og statistikk, skal jeg da si at jeg er unnskyldt fordi jeg ble mobbet og er suicidal?

  Om det viser seg at jeg er en kjempedårlig, egoistisk og selvsentrert venn eller kjæreste, skal jeg da si at jeg faktisk sitter med konstant skadetrang og dermed ikke har tid eller ork til å spørre deg om hvordan du har det?

  Nei. I mine øyne er det ikke greit. Man kan ikke fortsette å grave i fortiden mens verden går videre; for verden går faktisk videre.

  Hvor langt er du villig til å gå?


  En jente som i 2013 var mye mer usikker, enda mer ensom og ikke minst magrere av tristheten. Men det er ikke meg nå.

  #samfunn #mobbing #psykiskhelse #popularitet #suksess 

 • 30.01.2017 klokken 18:05
 • Padmés favoritter
 • 18 kommentarer
 • Mine yndlingsserier

  Nå som det begynner å bli kaldt (og her både regner det og blåser det skikkelig!) så finnes det ikke noe bedre enn å sette seg ned med en rykende varm kopp te eller kakao med et teppe over seg for å se på serier. Her er en liste over mine absolutte favorittserier!

  1. Charmed


  bilde hentet herfra

  Denne husker vel de fleste fra den gikk på TV? De holdt på fra 1998 til 2006 og de fire første sesongene hadde Shannen Doherty, Holly Marie Combs og Alyssa Milano i hovedrollene. Fra sesong 5 og frem til de sluttet med sin åttende sesong i 2006 var det Holly, Alyssa og Rose McGowan som satt med hovedrollene. 

  Serien handler om tre søstre som finner ut at de er hekser. I hver episode er det en ny "threat" og på tross av sine ulikheter så er de nødt til å jobbe sammen. De tar oss med i kampen mellom det gode og det onde, demoner, warlocks og andre hekser samtidig som de prøver å leve normale liv med jobb, venner, kjærlighet og etterhvert også barn. 

  2. Beverly Hills 90210


  bilde hentet herfra

  Serien holdt på fra 1990 til 2000 og med blant annet Shannen Doherty, Jason Priestly og Luke Perry i hovedrollene tar de oss med på oppturene og nedturene i unge voksnes liv i Beverly Hills på 90-tallet. I 10 år får vi følge disse fra ungdomsskolen og frem til voksenlivet hvor det er både oppturer, nedturer, drama og farer. Serien tar også opp viktige temaer som psykisk helse, HIV/aids, barnevern, familie- og skoleproblemer og generelt hvordan det er å vokse opp og bli kastet ut i voksenlivet. Serien er visstnok inspirasjon for alle ungdomsserier som har kommet i ettertid, og er ikke det stort så vet ikke jeg. 

  3. Bones 


  bilde hentet herfra

  Denne serien startet i 2005 og er fortsatt on-going. De har rukket hele 12 sesonger til nå. Med Emily Deschanel og David Boreanz i hovedrollene tar de oss med inn i en verden av skjeletter og identifisering av drapsoffer etter drapsoffer. Emily Deschanel spiller den rettsmedisiniske antropologen Temperance "Bones" Brennan og David Boreanz spiller FBI-agenten Seeley Booth, og på tross av sine forskjeller må de lære seg å samarbeide når de jobber for the Jeffersonian, et rettsmedisinsk institutt som drives av staten, der de tar på seg vanskelige saker som det trengs spesialister for å løses. Hver episode har en ny handling, samtidig som det er en rød tråd gjennom hele serien, så det anbefales å se episodene i riktig rekkefølge. De 10 første sesongene finnes på Netflix!

  4. Orphan Black


  bilde hentet herfra

  Denne serien med Tatiana Maslany i hovedrollen har holdt på siden 2013 og er ongoing. Den handler om den småkriminelle Sarah Manning som blir dratt inn i en konspirasjon om hemmelige menneskelige kloningsforsøk da hun er vitne til at dobbeltgjengeren sin tar livet sitt ved å hoppe foran et tog. Hun er nødt til å ofre alt hun har for å komme til bunns i saken, og både datteren Kira (Skyler Wexler), fosterbroren Felix (Jordan Gavaris) og fostermor mrs. S(Maria Doyle Kennedy) blir dratt inn. Dette er en såkalt Netflix original så alle nye episoder havner der med en gang.

  5. How to get away with murder


  bilde hentet herfra

  Denne ABC serien med Viola Davis i en av hovedrollene startet opp i 2013 og er ongoing. Den handler om advokat og lærer Annalise Keating (Davis) og 5 av hennes mest ambisiøse og flinke elever. I serien får vi følge hvordan Wes (Alfred Enoch), Connor (Jack Falahee), Michaela (Aja Naomi King), Laurel (Karla Souza) og Asher (Matt McGory, også kjent fra Orange is the new black) takler å være advokatstudenter som blir blandet inn i både mord, spennende etterforskning og utrolige rettssaker samtidig som de ønsker å være unge voksne med vennskap, kjærlighet og festing.

  6. Pretty Little Liars


  bilde hentet herfra

  Pretty Little Liars startet i 2010 og avslutter sin syvende sesong i første halvdel av 2017. Serien handler om Spencer (Troian Bellisario), Hannah (Ashley Benson), Emily (Shay Mitchell) og Aria (Lucy Hale) som alle sørger over venninnen Alison (Sasha Pieterse) som forsvant sporløst sommeren de var 15. Politietterforskningen nærmer seg ikke noe mer etter ett år, men alt snus på hodet når de begynner å motta meldinger fra en som kaller seg A. Her er det 7 sesonger fullspekket med mysterier, terror, vennskap, kjærlighet og drama. Jentene får heldigvis mye hjelp fra Toby (Keegan Allen), Caleb (Tyler Blackburn) og Ezra (Ian Harding). De fire første sesongene ligger på netflix.

  Ellers så er jeg veldig glad i Baby Daddy (2012-ongoing), How I Met Your Mother (2005-2014), The Big Bang Theory (2007-ongoing) og New Girl (2011-ongoing) som alle er komedieserier blandet med alt annet, som alle er verdt å sjekke ut! 

  Er det noen som har sett noen av seriene? Hva synes dere? :)

 • 23.10.2016 klokken 18:01
 • Padmés favoritter
 • Ingen kommentarer
 • Vis flere innlegg